Informatie

Weddings

De herinneringen aan de mooiste dag van je leven, je huwelijk, laat je vastleggen door de beste fotograaf. Zo kun je ten alle tijde terug kijken naar die prachtige momenten die jullie samen hebben beleefd. Artografy kenmerkt en onderscheidt zich door haar creativiteit, kwaliteit en veel oog voor detail. Tevens zorgen wij voor een persoonlijke aanpak op het gebied van fotografie dat zorgt voor een ontspannen sfeer waardoor jullie dag perfect in beeld gebracht wordt. Onze eigen stijl kan toegepast worden bij trendy bruiloften maar misstaat zeker ook niet bij een romantische, klassieke bruiloft. Jullie zijn altijd verzekerd van de mooiste unieke reportage als u deze dag door ons laat vereeuwigen.

Tijdens een oriënterend en vrijblijvend gesprek kunnen jullie bij Artografy je wensen en ideeën neerleggen en bespreken. Wij leren elkaar dan een beetje kennen en je bekijkt en bespreekt alles wat Artografy jullie te bieden heeft.

De sfeer op jullie trouwdag moet ontspannen en goed zijn. Dat is namelijk het belangrijkste ingrediënt voor het mooiste resultaat in een reportage want dan ben je jezelf! De klik moet er zijn en die vindt u zeker bij Artografy. Vele bruidsparen beamen dit op onze pagina met referenties. Iets waar we heel blij mee én trots op zijn.

Op de huwelijksdag is de fotograaf discreet aanwezig en brengt zij de sfeer van de dag over in de reportage. Zoals eerder genoemd is oog voor detail een punt waar wij heel alert op zijn. Even de sleep goed leggen, snel wat make-up bijwerken of iets verplaatsen is niet ongewoon bij ons en zorgt ervoor dat alles op de dag soepel verloopt.

De locatie is ook een belangrijke factor op jullie dag. Kiezen jullie voor een moderne setting of hou je meer van een natuurlijke omgeving, het maakt niet uit want met de juiste dosis creativiteit die u altijd van ons mag verwachten komen we tot een fantastisch eindresultaat.

Na de dag van het huwelijk worden de beelden professioneel bewerkt. Ook hierin heeft u de keus om de beelden zo naturel mogelijk te houden of om onze creativiteit ook op de beelden achteraf los te laten. Indien gewenst verwerken wij de beelden van jullie dag tot een prachtig album. Een album om in weg te
dromen, om heel even weer bruid en bruidegom te zijn iedere keer als je het open slaat. Dit kan in een digitaal album of een geplakt album met echte foto's. Ook het maken van de albums is een kunst op zich die wij van Artografy tot in de puntjes beheersen. Met veel kunde, liefde en plezier wordt er voor u een uniek naslagwerk van uw mooiste dag gemaakt.

Agnes Keijzers- van Rosmalen van Artografy, is fotograaf gevestigd in Oss. Een allround vakfotografe die bekend staat om haar persoonlijke, creatieve en soms eigenzinnige stijl met de nadruk op kwaliteit. Artografy staat voor: goede communicatie, een ontspannen sfeer en inlevingsvermogen. Mijn ervaring is dat dit resulteert in de mooiste opnamen.

Agnes is afgestudeerd aan de fotovakschool in de richting “mode en portret” en gespecialiseerd in bruidsfotografie, newborn- en reclamefotografie en in het maken van bijzondere en unieke bruidsreportages. Door creativiteit en kennis van ontwerpprogramma’s bent u altijd verzekerd van een uniek en speciaal ontwerp dat bij u past.

Reclame

Neem contact op voor meer informatie over reclamefotografie

Kadobon

Een leuk en origineel kado? Geef een kadobon van Artografy! Het bedrag is vrij in te vullen.
Neem contact op voor meer informatie